WHITE & CASE

Women’s Career Network välkomnar dig till en inspirerande kväll hos White & Case-5Women’s Career Network välkomnar dig till en inspirerande kväll hos White & Case

Det här är en unik chans för dig som är juridikstuderande på termin fem eller högre och funderar på en karriär som affärsjurist. Vi kommer att ge dig en inblick i hur det är att arbeta som bolagsjurist i riskkapitalbranschen. Till detta kommer du även få en bild av hur det är att arbeta som affärsjurist på en internationell advokatbyrå.

Under kvällen kommer du att få möta två kvinnliga bolagsjurister från riskkapitalbranschen. Du möter flera advokater som har prövat på att arbeta utomlands samt en kvinnlig delägare från White & Case Londonkontor som kommer att berätta om sin karriär. Genom att presentera denna laguppställning är vi säkra på att du kommer att få en bra bild av livet som affärsjurist, hur det är att arbeta i branscher som ställer höga krav och vad det innebär att arbeta utomlands.

Bland annat kommer du att få träffa Jenny Keisu, General Counsel Nordic Capital; Rebecca Christine Svensøy, General Counsel FSN Capital, Kristina Ljungström, Associate Disputes White & Case, Linda Kahver, Associates Disputes White & Case samt Anna Gotthold, Associate Banking White & Case.

När     12 november, kl 17:30
Var     White & Case, Biblioteksgatan 12, Stockholm

För att få en så bra diskussion som möjligt får du gärna skicka in frågor i förväg. 

Platser är nu fulltecknade!