SE Stockholm – Roschier


Kom och fira in sommaren hos Roschier!

Efter att vi har varit och besökt er alla på universiteten är det nu vår tur att få bjuda tillbaka. Du som juriststudent är därför varmt välkommen att fira in sommaren tillsammans med oss här på Roschier – onsdagen den 15 maj!

Under kvällen så kommer du att få möjlighet att höra mer om Roschier, vilka vi är och vad vi gör genom en kort paneldiskussion. I panelen kommer jurister från alla våra åtta verksamhetsområden medverka och moderatorn kommer att ställa frågor som bland annat rör juristernas dagliga arbete, spännande projekt som de har deltagit i samt vad som är roligast med deras jobb. (Ni kommer givetvis också att få möjlighet att ställa frågor till juristerna samt höra mer om vilka möjligheter vi erbjuder er dig som student, både under och efter studietiden.)

Förutom givande diskussioner och möjligheten att nätverka med Roschiers jurister, rekryteringsansvariga och studenter från övriga universitet runt om i Sverige, så utlovar vi en riktigt härlig sommarkväll. Vi bjuder på en härlig sommarbuffé, fräscha mocktails och grymt häng på vår takterrass på 12e våningen med utsikt över Stockholm.

När? Onsdag, 15 maj 2019, klockan 17:30-22:00
Var? Roschiers kontor, Brunkebergstorg 2

Anmäl dig här senast 29 april klockan 10.00. Du kan anmäla dig oavsett vilken termin du studerar på. Vänligen notera att antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag för att säkra din plats. Glöm inte att uppge eventuella matpreferenser samt vilken termin du läser i anmälan.